Løn og vilkår

Her finder du viden om vilkårene for skoleledere. Du kan altid kontakte os for personlig rådgivning. Vores konsulenter kender juraen og arbejder for at sikre dig de bedste vilkår. De kan hjælpe dig med løn, arbejdstid og meget andet.

Løn

Bliv klogere på, hvordan lønnen som skoleleder er bygget op. Se også, hvordan vi kan rådgive dig om løn og forhandle til din fordel.

Læs mere

Ansættelsesvilkår

Her kan du blive klogere på regler for bl.a. arbejdstid og ytringsfrihed som skoleleder. Uanset om din ansættelse er som tjenestemand, på kontrakt eller overenskomst.

Læs mere

Ferie

Find viden om reglerne for ferie som skoleleder, både når det gælder optjening og afholdelse af ferie.

Læs mere

Fravær

Her kan du læse om regler for fravær på grund af sygdom eller andre årsager.

Læs mere

Afsked

Bliv klogere på reglerne omkring afsked, og hvordan vi kan støtte dig i situationen. Både hvis du selv siger op, og hvis du bliver opsagt.

Læs mere

Pension

Her kan du læse om reglerne for skolelederes pension. Læs også, hvordan du som pensionist kan være medlem og drage fordel af Skolelederforeningen.

Læs mere
Dorte Andreas til Skolelederforeningens årsmøde 2022

Søger du viden om ledelse?

I Skolelederforeningen arbejder vi for at styrke skoleledere i ledelsesopgaven. Vi tilbyder kurser og materialer omkring ledelse – både i eget regi og i samarbejde med andre parter.

Find viden om ledelse her

Kommunalt ansat? Få hjælp af din lokalafdeling

Hvis du er kommunalt ansat, bliver dine løn-og ansættelsesforhold varetaget af formanden i din lokalafdeling. Hvis du er statsligt eller regionalt ansat, varetager sekretariatet dine vilkår.

Find din lokalafdeling

Vi forhandler skolelederes vilkår i OK-24

Vi indgår i OK-24 forhandlingerne om offentlige overenskomster. Vi gør os umage for at sikre vores medlemmer de bedste løn- og arbejdsvilkår.

Læs mere om OK-24

Kontakt os

Vores rådgivere er klar til at hjælpe i netop din situation, hvad end det handler om løn eller andre vilkår. Du kan kontakte en rådgiver direkte eller få fat i os på tlf. 7025 1008 og mail skolelederne@skolelederne.org

Peter Cort skolelederforeningen

Peter Cort

Nils Vilsbøl skolelederforeningen

Nils Vilsbøl