Annoncering i Skolelederforeningens medier

Få direkte kontakt til skolens beslutningstagere

Der er gode muligheder for at annoncere i Skolelederforeningens medier og dermed få direkte kontakt til skolelederne på landets folkeskoler. Skolelederne er skolernes beslutningstagere. Stort set alle ledere på landets folkeskoler er medlem af Skolelederforeningen.  

Her kan du læse om de fordelagtige muligheder for annoncering i vores medier.  

Kontakt for annoncesalg

Dansk Mediaforsyning ApS 

Tlf. 7022 4088 

Mail: plenum@dmfnet.dk

Plenum - annoncer i det trykte magasin

Magasinet Plenum er medlemsblad for skolelederne på landets folkeskoler.

Magasinet udsendes til alle øverste skoleledere, viceskoleledere, afdelingsledere, ledere i PPR og specialundervisning samt andre ledere i skolens ledelsesteam. Derudover sendes Plenum til alle skoleforvaltningschefer i Danmark. Magasinet læses også af andre med relation til skoleledelse. 

Skoleledere er ansvarlige for skolens administrative og pædagogiske ledelse og godkender alle beslutninger vedrørende skolens drift.  

Magasinet udkommer 5 gange årligt i et oplag på ca. 4.600 eksemplarer – og indeholder artikler, reportager, interviews, debat og baggrundsstof mv. 

Læs mere om annoncering i magasinet Plenum

Vores nyhedsbrev – jobannoncer og bannerannoncer

Vores nyhedsbrev udsendes ca. 21 gange årligt til medlemmer af Skolelederforeningen – fx øverste skoleledere, viceskoleledere, afdelingsledere, ledere i PPR og specialundervisning, andre ledere i skolens ledelsesteam – samt andre med interesse i folkeskolen.

Dermed kan en målgruppe rammes meget målrettet, da skolelederne er ansvarlige for skolens administrative og pædagogiske ledelse og godkender alle beslutninger vedrørende skolens drift.

I hvert nyhedsbrev er der plads til en bannerannonce i toppen og yderligere tre bannerannoncer mellem nyhederne. Der er plads til op til seks jobannoncer. 

Læs mere om annoncering i nyhedsbrevet

Skolelederforeningens jobportal - jobannoncer

Skolelederforeningens jobportal viser ledige leder- og chefstillinger på skoleområdet. Det er stedet, hvor jobannoncer til øverste skoleledere, viceskoleledere, afdelingsledere, ledere i PPR og specialundervisning samt andre ledere i skolens ledelsesteam er samlet.  

Her annonceres relevante jobs inden for kort tid, så jobbet kan hurtigt kan besættes. Annoncering i jobportalen rammer målgruppens ønsker om hurtighed, effektivitet og relevans. 

Læs mere om jobannoncer