Ord til Handling 2024/2025 – Nordjylland

Ord til Handling 2024/2025 – Nordjylland

Ord til Handling 2024/2025 – Nordjylland

263 263 personer har set denne begivenhed.

”Ord til handling” er et forum for mellemledere, hvor vi gennem netværk arbejder med kompetenceudvikling. Målet er, at lederne gennem netværksaktiviteter får udviklet deres ledelsespraksis.

Gennem deltagelse i praksisnær kompetenceudvikling øger mellemlederne deres kompetence til at arbejde i læringsloop. Deltagerne opnår øgede kompetencer til at dele viden med kollegaer og omsætte viden og erfaringer i konkrete aktioner/handlinger. Desuden udvikler mellemlederne en mere reflekteret tilgang til og ageren i praksis.

Forløbene er opbygget omkring et antal tværkommunale netværk på 5 – 8 mellemledere. Deltagerne mødes også til fællessamlinger, hvor de præsenteres redskaber, metoder og teori, der kan inspirere og understøtte netværksarbejdet. Netværkene faciliteres af en konsulent.

Tilmelding sker efter ”først til mølle – princippet”.

Læs mere om forløbet og vigtige datoer her

Læs mere om hele projektet her

 

 

Tilmelding til Ord til Handling forår 2024 – Nordjylland

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Navn på øverste skoleleder(Påkrævet)
E-mail på øverste skoleleder(Påkrævet)
Persondataloven kræver samtykke. Jeg giver hermed tilladelse til, at fotos, hvor jeg medvirker, taget i forbindelse med Ord til Handling, må benyttes på Skolelederforeningens medier. Angiv nedenfor, om du giver samtykke eller ej. Tilladelsen kan til enhver tid trækkes tilbage.
Lukket for registrationer.
 

Dato og tidspunkt

-
 

Tilmeldingsfrist

12. apr
 

Lokation